Koncepce regenerace panelových sídlišť - Budinská, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce vymezuje pojem sídliště, jednotlivé etapy vývoje výstavby sídlišť, charakterizuje problémy panelových obytných souborů a především se zabývá jejich regenerací. Konkrétně je popsán projekt regenerace sídliště Polabiny v Pardubicích.
Concept of regeneration of suburban panel housing
Keywords: bytová politika; regenerace; panelová sídliště; trvale udržitelný rozvoj; panelová výstavba; Pardubice