Victorian society in John Fowles's novel The French lieutenent's woman - Benešová, Hana (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá historicko-kulturním pozadím románu Francouzova milenka britského spisovatele Johna Fowlese.
Keywords: doba viktoriánská; Viktoriánská Anglie; Fowles, J.; životní styl; 19. století