Variabilní zavazadlový prostor, polohovatelná podlaha - Johanides, Petr (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce je návrh úprav zavazadlového prostoru automobilu Škoda Octavia II, jehož výsledkem bude rozdělení na více sektorů. V úvodní části je popsán stávající zavazadlový prostor, na kterou navazují jednotlivé návrhy, řešící již konkrétní úpravy. Cílem práce je návrh řešení rozdělení zavazadlového prostoru automobilu Škoda Octavia II na více stavitelných sektorů pomocí stavitelné podlahy a sestavy stavitelných rámů.
Variable baggage hold, adjustable floor
Keywords: baggage holds; variability; adjustable floors; Škoda Octavia; zavazadlové prostory; variabilita; stavitelné podlahy; Škoda Octavia