Diagnostika železniční dopravní cesty - Grim, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem disertační práce je návrh řešení diagnostického systému železniční dopravní cesty. Těžištěm je vymezení určujících kritérií hodnocení technického stavu jednotlivých částí a subsystémů a posouzení reálných možností jejich kvantifikace.
Diagnostic of railway infrastructure
Keywords: railway infrastructure; diagnostic system; diagnostic dimensions; železniční dopravní cesta; diagnostický systém; hodnocení; diagnostické veličiny