Marketingový mix společnosti Hranipex, a.s. - Douchová, Jana (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato diplomová práce se bude zabývat analýzou marketingového mixu společnosti Hranipex, a.s. Práce bude členěna do dvou částí. První část bude obsahovat definice základních pojmů jako je marketingový mix, výrobek, cena, distribuce a marketingová komunikace a další informace z oblasti marketingu. Druhá část bude popisovat společnost Hranipex, a.s., a bude zaměřena především na analýzu jednotlivých prvků marketingového mixu této společnosti.
Marketing mix of the company Hranipex, a.s.
Keywords: marketingový mix; výrobek; cena; distribuce; marketingová komunikace; marketing mix; product; price; place; promotion