Marketingová komunikace na B2B trhu - Vyskočilová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implantaci komunikační strategie pro nový segment zákazníků společnosti ASCO-DŘEVO s.r.o., vycházející z analýzy vnějšího prostředí. Práce zahrnuje teoretické definice marketingové komunikace a analýzy makro a mikroprostředí, včetně konkurence a zákazníků, na základě dotazníkového šetření. Výsledkem je návrh komunikační strategie, který má za cíl posílit konkurenceschopnost společnosti.
Marketing communication on the B2B market
Keywords: marketingová komunikace; B2B trh; komunikační strategie; segment zákazníků; palivové dřevo; ASCO-DŘEVO; analýza vnějšího prostředí; nákupní chování; marketing communication; B2B market; communication strategy; customer segment; firewood; ASCO-WOOD; external environment analysis; purchasing behavior