Pojistné podvody v zákonném pojištění odpovědnosti z provozu motorového vozidla - Jirgleová, Monika (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce bude sloužit k charakterizování právní úpravy zákonného pojištění motorových vozidel, nejčastějších typů podvodů, výše škody, vyšetřování, spolupráce pojišťoven a Policie České republiky, úspěšnost odhalování podvodů a návrhy nových opatření.
Insurance frauds in the MTPL insurance (motor third party liability insurance)
Keywords: zákonné pojištění vozidel; podvody; opatření; vyšetřování; legal insurance; frauds; measures; investigation