Technologie vysokostupňových piv - Hlavatá, Emilie (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato práce se zabývá technologií výroby vysokostupňových piv a jejím porovnání s technologií piv klasických. Dále jsou zde uvedeni nejvýznamnější výrobci vysokostupňových piv ve Světě včetně vybraných výrobků typických pro příslušné země. Na závěr jsou popsány zdravotní aspekty v souvislosti s konzumací piva.
High Gravity Beer Technology
Keywords: Beer; gravity; technology; health; pivo; stupňovitost; technologie; zdraví