Nástroje zelené logistiky uplatňované ve vybraných společnostech v České republice - Míka, Michal (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zaměřuje na nástroje zelené logistiky uplatňované ve vybraných společnostech v České republice. První kapitola obsahuje teoretickou část věnovanou činnostem zelené logistiky, udržitelnému rozvoji, společenské odpovědnosti podniků a charakteristice použitých metod. Druhá kapitola se zabývá analýzou uplatňování nástrojů zelené logistiky ve vybraných společnostech. Ve třetí kapitole práce jsou prezentovány návrhy na uplatňování nástrojů zelené logistiky, které jsou v poslední kapitole zhodnoceny a diskutovány.
Green logistics tools applied in selected companies in the Czech Republic
Keywords: logistika; zelená logistika; nástroje zelené logistiky; udržitelný rozvoj; společenská odpovědnost podniků; logistics; green logistics; green logistics tools; sustainable development; corporate social responsibility