Případová studie tvorby e-shopu v prostředí malých a středních firem - Hájek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce bude zpracována formou deskriptivní případové studie. Deskriptivní případová studie se bude zabývat tvorbou e-shopu pro malé a střední firmy. První kapitola teoreticky vymezuje koncepty e-commerce se zaměřením na tvorbu e-shopů. Druhá kapitola se zabývá analýzou dostupných nástrojů pro tvorbu e-shopů. Na základě výsledků této analýzy bude vytvořen souhrnný postup pro vytvoření e-shopu pro malou a střední firmu, což bude hlavním obsahem třetí kapitoly.
Case study on creation of an e-shop for small-sized and medium-sized business
Keywords: elektronické obchodování; e-shop; B2C; technické řešení; tvorba e-shopu; electronic commerce; e-shop; B2C; technical solution; e-shop development