Vliv propagandy v protektorátním tisku - Froněk, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce mapuje období válečných let 1942-1945, tak jak jej zachytil český protektorátní tisk, objektivně zachycuje a popisuje účelové lži, vliv propagandy a pozměňování faktů ze strany proněmeckých tiskovin, jakož i pravdivé informace zde se vyskytují, které byly záměrně popírány propagandou spojeneckou.
Propaganda influence in protectoral press
Keywords: propaganda; Protektorát Čechy a Morava; tisk; 2. světová válka