Informační systém řízení obchodního řetězce - Vaníček, David (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na vyřešení problémů týkajících se softwaru pro řízení obchodního řetězce. Problémy se mohou týkat jak přehlednosti ve velkém množství dat, tak i po funkční stránce, kterou je myšleno vytvoření databáze, naplnění daty a plně funkční pracování s daty ve vytvořeném programu. V teoretické části bude přiblížen pohled na obchodní řetězce a jaká data by měla být uchovávaná. Praktická část obsahuje popis vytvořeného programu.
Information system for chain shop
Keywords: evidence; databáze; data; database; data; records