Racionalizace logistických procesů v podniku ZEMPOMARKET a.s. Bečváry - Jahoda, Petr (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na racionalizaci vybraných logistických procesů ve společnosti ZEMPOMARKET a.s. Bečváry. Na základě analýzy současného stavu podniku, jejíž metody jsou v teoretické části popsány odbornou literaturou, navrhuje optimalizační opatření, která vedou ke zdokonalení a zefektivnění stávajících logistických procesů.
Rationalization of Logistics Processes in a Selected Company
Keywords: logistika; logistické procesy; nákup; skladování; vyřizování objednávek; logistics; logistics processes; purchase; warehousing; order processing