Využití bitcoinu jako alternativní forma investování v podnicích - Franc, Jakub (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce je zaměřena na problematiku alternativní měny bitcoin. Nejdříve jsou uvedena teoretická východiska související s bitcoinem, na které navazuje posouzení úspěšnosti investic vybraných společností.
Use of bitcoin as an alternative form of investment in companies
Keywords: Bitcoin; peníze; inflace; podnik; investice; Bitcoin; money; inflation; company; investment