Výběr mýtného pomocí satelitního systému na dálnicích a silnicích 1. třídy v ČR - Hloušek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem práce je ukázat možnosti nového využití satelitního systému pro výběr mýtných poplatků a možnosti napojení na současný mikrovlnný systém. Práce též odkazuje na prototyp zařízení a jeho zapojení v automobilech.
Satellite system of tool collection for highways and first class roads in the Czech Republic
Keywords: mýtné; satelitní systémy; dálnice; silnice 1. třídy