Návrh inovací tvorby jízdních řádů na železnici s uplatněním informačních technologií - Paučová, Iva (Univerzita Pardubice, 2009)
Předmětem bakalářské práce je návrh inovací tvorby jízdních řádů na železnici s uplatněním informačních technologií. Práce se dotýká témat, jakými jsou analýza současného informačního systému, nedostatky systému a výhledová koncepce.
Suggestion of innovative creation of schedules by using informative technology
Keywords: Informační systémy; jízdní řády; Grafikon vlakové dopravy; železniční doprava; Information Systems; schedules; train traffic diagram; rail transport