Strategie privátních poštovních operátorů vstupujících na trh poštovních služeb v ČR - Chaloupková, Lada (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá obecně strategiemi, jejich principy, strategickou analýzou a následným uplatněním v konkrétních společnostech působících v oblasti poštovních služeb na trhu v ČR. Předmětem autorovi tvůrčí práce je návrh strategie fiktivní společnosti při vstupu na český trh.
The strategy of private postal operators entering the market for postal services in the Czech republic
Keywords: Strategie; pošta; poštovní služby; poštovní operátor; Analýza; Strategy; post; postal services; postal operator; Analysis