Marketing: Jak reklama ovlivňuje lidské jednání? - Zlesáková, Anna (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zabývá reklamou a jejím vlivem na lidi. Jsou zde popisovány různé marketingové strategie, tvorba reklamy, formy reklamy a dnešní vnímání značek. Autorka postupovala formou kvalitativní metody, kdy ve své práci vycházela z rozhovorů se svými respondenty a ze svých vlastních zkušeností s reklamou a prodejem.
Marketing: How advertisement affects human action?
Keywords: marketing; reklama; propagace; zákazníci; značky; marketing; advertisement; propagation; customers; brands