Příprava podkladů zakázky a kontrola vstupních tiskových dat - Heřmánek, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza možných nedostatků, které se moho vyskytnout v podkladech zakázky. Navržení optimálního postupu pro přípravu a kontrolu podkladů zakázky.
Job data preparation and preflight
Keywords: tisk; podklady; zakázky; Adobe Acrobat