Organizace a řízení akciové společnosti s příkladem Českomoravské hypotéční banky, a.s. - Dušková, Monika (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce obsahuje organizační strukturu, správu a řízení akciové společnosti spolu s rozborem banky ČMHB, a.s.
The Organization and management of a joint stock company, on the example of Českomoravská hypotéční banka, a.s.
Keywords: akciová společnost; organizace; řízení; hypoteční úvěry; Bankovnictví; Českomoravská hypoteční banka, a.s.