Daň z příjmů právnických osob v okrese Pardubice - Matoušková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na objasnění problematiky daňových systémů, historických souvislostí vzniku současného daňového systému a ve své hlavní části pak na daně z příjmů právnických osob. Informuje o daních z příjmů v okrese Pardubice v letech 1995 - 2001.
Corporation income tax in district Pardubice
Keywords: daň z příjmů právnických osob; daňové systémy; daňové nedoplatky; daňové úniky; okres Pardubice