Inovační podnikání ve Středočeském kraji - Vaňková, Marta (Univerzita Pardubice, 2014)
Předmětem této bakalářské práce jsou inovace, inovační podnikání a inovace v konkrétním podniku. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů souvisejících s inovacemi. Praktická část je věnována inovačnímu podnikání v České republice a konkrétním inovacím v podnicích se zaměřením na Středočeský kraj.
Innovative Business in the Central Bohemia
Keywords: inovace; inovační podnikání; výzkum a vývoj; operační program; innovation; innovative business; research and development; operational programme