Zpoplatnění uživatele silniční dopravy - Kumpert, David (Univerzita Pardubice, 2006)
Charakteristika zpoplatnění silniční dopravy, technologií elektronického mýta, současného stavu zpoplatnění v ČR a porovnání se SRN.
Charging of road transport users
Keywords: silniční doprava; zpoplatnění; elektronické mýto