Důvody fluktuace zdravotnických záchranářů z pracovišť intenzivní péče - Podolník, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na téma fluktuace zdravotnických záchranářů z pracovišť intenzivní péče. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje použitou terminologii, definuje význam slova fluktuace v kontextu této práce, popisuje kompetence zdravotnického záchranáře a jednotlivých pracovišť intenzivní péče. Praktická část je vedena formou kvantitativního dotazníkového šetření, které zodpovídá na otázku fluktuace zdravotnických záchranářů a dále na faktory, které k tomu významně přispívají.
Paramedics fluctuation reasons from intenzive care unites
Keywords: fluktuace; motivace; zdravotnický záchranář; anesteziologicko-resuscitační oddělení; jednotka intenzivní péče; fluctuation; motivation; paramedic; anesthesiology and resuscitation; intensive care unit