Posouzení některých zaměstnaneckých výhod společnosti ČD, a. s. a efektivity jejich aplikace - Češková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na systém zaměstnaneckých výhod v akciové společnosti České dráhy. Zabývá se rozborem jejich současného poskytování. Práce dále zkoumá možnost změn těchto zaměstnaneckých výhod z pohledu současného vývoje a dopadů změn na zaměstnance a samotné České dráhy.
Assessment of some employees benefits of ČD, a. s. and effectiveness of their application
Keywords: zaměstnanecké výhody; České dráhy; kolektivní smlouva; odborové centrály; sociální fond; employees' benefits; union contract; trade unions; social fund