Zušlechťování tiskovin tiskovým lakem - Janko, Pavel (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci sleduje změny vlastností tiskoviny způsobené přelakováním.
Improving of the printed matter by overprint varnish
Keywords: polygrafie; zušlechťování; tiskoviny; odolnost proti oděru