Osobnost pracovníka správy - Rennerová, Květoslava (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce je napsána na základě praxe, kterou autorka absolvovala v redakci regionálního časopisu Krkonoše a na Městském úřadě ve Vrchlabí, kde se seznamovala s činností podatelny, bytového odboru atd. Podklady pro práci získala z odborné literatury a z vlastního pozorování lidí při různých jednáních na úřadě. Přílohy týkající se vyšetření osobnosti poskytla PhDr. V. Vrátná.
Keywords: personalistika; osobnost; psychologie; asertivita; Správa