Digitalizace účetních dokladů - Havlíčková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2023)
Předložená diplomová práce hodnotí digitalizaci účetních dokladů ve společnosti ES, a. s. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy související s digitalizací účetních dokladů a jejich uvedení v zákonech. V praktické části jsou vypracovány vnitropodnikové směrnice podle současných zákonů a vyhlášek. Zároveň dochází ke zhodnocení praxe právě se zákony.
Digitization of accounting documents
Keywords: účetnictví; vnitropodnikové směrnice; digitalizace; ES a. s.; acounting; internal company quidelines; digitization; ES a. s.