Státní politika zaměstnanosti v okrese Svitavy - Doležalová, Marie (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci analyzuje vývoj nezaměstnanosti v okrese Svitavy. Popisuje aktivní politiku zaměstnanosti (APZ) úřadu práce ve Svitavách a rozebírá jednotlivé nástroje APZ i v jednotlivých mikoregionech.
State employment policy in district Svitavy
Keywords: Nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; veřejně prospěšné práce; rekvalifikace; okres Svitavy