Reading in EFL lesson - Braunová, Dita (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce je věnována čtení, přesněji čtení pro porozumění.
Čtení v hodině angličtiny
Keywords: Anglický jazyk; čtení; porozumění textu; Motivace