Comparison of the Waldorf way of language teaching with the Czech curriculum - Bružeňák, Jan (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci charakterizuje základní principy waldorfské pedagogiky a její specifické pojetí výuky cizích jazyků v porovnání s osnovami pro výuku jazyků na českých základních školách.
Keywords: pedagogika; waldorfská pedagogika; cizí jazyky; výuka; Anglický jazyk; základní školy; osnovy; Steiner, Rudolf; waldorfská škola