Informační systémy na vybraném úřadě veřejné správy - Holubec, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
V mé bakalářské práci se zabývám popisem a zhodnocením informačních systému využívaných odborem pro východočeskou oblast v rámci Českého telekomunikačního úřadu. V teoretické částí jsou shrnuty a popsány pojmy související s tématem. V praktické částí je pak nejdříve popsán vybraný úřad a jeho organizační struktura. Poté následuje popis používaných informačních systémů, na které navazuje popis funkčních míst z hlediska jejich pracovní náplně a přehledu používaných systémů s přístupovými právy pro jednotlivá místa. Na závěr bylo provedeno zhodnocení informačních systému úřadu a identifikace problémových míst.
Information systems at a selected public administration office
Keywords: informační systémy; veřejná správa; Český telekomunikační úřad; information systems; public administration; Czech telecommunication office