Vybrané obecné aspekty příměstské železniční dopravy - Drdla, Pavel (My University, 2017)
V příspěvku byly shrnuty obecné aspekty, které se vážou k oblasti příměstské (zejména) železniční dopravy. Byla snaha o zobecnění těchto poznatků, tedy nekonkretizovat zaměření na vybranou příměstskou železniční trať nebo vybraný region.
Selected general aspects of suburban rail transport
Keywords: doprava; železnice; příměstská doprava; transport; rail transport; suburban transport