Optimalizace MHD v Uherském Hradišti - Buček, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zaměřuje na městskou hromadnou dopravu v Uherském Hradišti a přilehlých obcích. V úvodní části bude teoretický popis a charakteristika podniku poskytující MHD v daném regionu. Na základě výsledků z dat poskytnutých společností ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s. bude proveden návrh optimalizace.
Optimalization of public transport service in Uherské Hradiště
Keywords: městská hromadná doprava; Uherské Hradiště; spoj; linka; public transport; connection; line