Modul pro přístup ke cloud službám na mobilních zařízeních s Windows Phone - Sojka, Luboš (Univerzita Pardubice, 2015)
Diplomová práce obsahuje teoretickou část, ve které je uživatel seznámen s problematikou práce. Následná praktická část je již konkrétním řešením vytvořené aplikace. Vytvořený modul pro cloudové úložiště, konkrétně pro Google Disk, je zapojen do projektu Windows Phone. Zformovaná mobilní aplikace je doprovázena analýzou, jejíž součástí jsou UML diagramy, požadavky na aplikaci, případy užití a jejich scénáře. Výsledkem této práce je zaměření se na další vývojáře či firmy, které by se nezabývaly cloud službami, ale pouze svou aplikací, kterou by mohly touto prací obohatit.
The modul for access to cloud storage on the mobile devices with Windows Phone
Keywords: storages; windows; windows phone; services; cloud; úložiště; služby