Správa daní celní správou - Svoboda, Radek (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá současným stavem správy daní celní správou a zjištěním změn, které v celní správě nastanou v důsledku vstupu České republiky do Evropské unie.
Tax administration by the customs administration
Keywords: Správa daní; celní správa; celní orgány; právní úpravy; Daně; daňová soustava; daňové příjmy