Vývoj maloobchodního konceptu firmy Galex obchodní a.s. - Šlechtová, Vendula (Univerzita Pardubice, 2012)
Tématem této bakalářské práce je vývoj maloobchodního konceptu firmy Galex obchodní a.s. Celá práce je rozdělena do několika hlavních částí, přičemž v první části je rozebrána teoretická stránka věci, která je zaměřena na obchod, jeho historii, základní pojmy, maloobchod, velkoobchod a na nákupní chování a to především české populace. V následující kapitole, Charakteristika firmy, je představena společnost GALEX včetně jejího postavení na českém maloobchodním trhu. Další kapitoly se zabývají samotným vývojem maloobchodního konceptu této firmy a to hlavně vývojem struktury prodejní sítě společnosti, koncepcí zaměřenou na zákazníky a dalšími podstatnými změnami, ke kterým ve společnosti GALEX dochází.
Development of the retail concept of company Galex a.s.
Keywords: galex; koncepty; maloobchody; obchodní centra; prodejny; zákazníci; concepts; retails; shopping centers; stores; customers