Srovnávací analýza akcií společností z chemického průmyslu - Chmelová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Diplomová práce se zabývá srovnávací analýzou akcií společností z chemického průmyslu. Analýza obsahuje odvětvovou fundamentální analýzu odvětví chemie a podnikovou analýzu vybraných společností. V závěru je uvedeno investiční doporučení k analyzovaným společnostem.
Comparative analysis of shares of companies from chemical industry
Keywords: capital market; Shares; stock exchange; fundamental analysis; comparative analysis; Kapitálové trhy; Akcie; burza cenných papírů; fundamentální analýza; srovnávací analýza