Vizualizace bezbariérovosti Dvora Králové nad Labem prostřednictvím interaktivní webové aplikace - Caha, Michal (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou spojenou s bezbariérovým prostředím města Dvůr Králové nad Labem a její vizualizací prostřednictvím internetu. Smyslem práce je sběr dat o bezbariérovosti přímo v daném městě, jejich zpracování a vizualizace prostřednictvím internetové aplikace.
Visualisation of accessibility of Dvůr Králové by interactive web application
Keywords: bezbariérové prostředí; mapové servery; mapové aplikace; ArcGIS server; Geografické informační systémy; Handicap; barrier-free environment; map servers; map applications; Geographic Information Systems