Optimalizace přeprav výrobků Synthesia a.s. - Kocandová, Alice (Univerzita Pardubice, 1999)
Autorka posuzuje přepravu výrobků vlastními prostředky, pomocí dopravce nebo speditéra a hodnotí jejich služby.
The optimalization of transport of the product Synthesia a.s.
Keywords: Doprava; zasilatelství; nebezpečné náklady