Recepturování barevných odstínů - Gondek, Radek (Univerzita Pardubice, 1998)
Úkolem práce je připravit databázi barevných odstínů pro recepturovací program Ink-Master Algoritmy. Byl popsán způsob přípravy a proměření škály barevných vzorků.
Color matching
Keywords: kolorimetrie; barevné odstíny; recepturování; databáze barevných odstínů