Zavedení náhradní autobusové dopravy na trati 246 Břeclav-Znojmo v úseku Znojmo-Božice u Znojma - Cejpková, Marcela (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je věnována zavádění náhradní autobusové dopravy na trati 246 Břeclav - Znojmo, v úseku Božice u Znojma - Znojmo. V práci je uvedena analýza současné organizace osobní železniční dopravy. Hlavní části práce jsou návrhy zavedení náhradní autobusové dopravy a zhodnocení těchto návrhů.
Setting up a spare bus service for the stage Znojmo - Božice u Znojma within the line 246 Břeclav-Znojmo
Keywords: kalkulace nákladů; náhradní autobusová doprava; oběhy vozů; turnusy řidičů; výluky; výlukové jízdní řády; calculating of the costs; replacement bus services; circulation of cars; changeover of bus drivers; exclusion of transport; lockout schedule