Podpora malých a středních podniků v České republice - Šťastná, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2022)
Cílem diplomové práce je analýza dotací poskytovaných státem a EU malým a středním podnikům a objektivní vyhodnocení jejich účinnosti a dosažitelnosti. V teoretické části je definováno malé a střední podnikání a systém podpor pro malé a střední podniky v České republice. Analytická část práce je zaměřena na analýzu podpor u dvou vybraných malých a středních podniků. V poslední části diplomové práce se nacházejí případné návrhy ke zefektivnění využívání podpor.
Support for small and medium-sized enterprises in the Czech republic
Keywords: malé a střední podniky; podpora podnikání; dotace; operační program; small and medium-sized enterprises; enterprise support; subsidies; operational program