Řízení jakosti ve společnosti EPE CZ, s. r. o. - Škripková, Diana (Univerzita Pardubice, 2005)
Diplomová práce se zabývá problematikou jakosti a jejího řízení. Teoretická část je shrnutím poznatků o jakosti, jejím historickém vývoji a systémech řízení jakosti čerpaných z dostupné literatury. Praktická část se zabývá analýzou řízení jakosti ve společnosti EPE CZ, s. r. o. V závěru práce obsahuje návrhy změn v systému řízení jakosti a směry dalšího vývoje jakosti ve společnosti EPE CZ, s. r. o.
Quality management of EPE CZ, Ltd.
Keywords: Jakost; systémy jakosti; normy ISO; ISO 9000; certifikace; Total Quality Management; management jakosti; řízení jakosti