Hodnocení pracovního výkonu v podniku K2P, s. r. o., zaměstnávajícím zdravotně postižené - Kácovský, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zaměřuje na popsání pracovního výkonu zdravotně postižených, metod hodnocení pracovního výkonu. Na základě teoretických poznatků provádí autor vyhodnocení empirického šetření v podniku K2P s. r. o.
Evoluation of the work performance in the company K2P ltd. that employing handicapped persons
Keywords: pracovní výkonnost; hodnocení; postižení lidé