Klinické projevy kampylobakterióz a arkobakterióz - Sirotková, Sabina (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá klinickými projevy onemocnění způsobených bakteriemi rodu Campylobacter a Arcobacter. Cílem práce bylo shrnutí doposud získaných poznatků výzkumů, z vědeckých publikací a studií klinických projevů onemocnění způsobených bakteriemi čeledi Campylobacteraceae, včetně základních charakteristik této čeledi a rodů, které sem jsou taxonomicky řazeny.
Clinical expression of campylobacteriosis and arcobacteriosis
Keywords: campylobacter; arcobacter; klinické projevy; kampylobakterióza; arkobakterióza; campylobacter; arcobacter; clinical expression; campylobacteriosis; arcobacteriosis