Aplikace marketingových aktivit ke zvýšení efektivity prezentace výrobce radiolokačních systémů na veletrhu - Gregorová, Monika (Univerzita Pardubice, 2015)
Bakalářská práce řeší problematiku marketingových aktivit a to z pohledu výrobce radiolokačních systémů. V teoretické části práce je vymezený teoretický rámec řešené problematiky, a to v podmínkách postavení výrobce radiolokačních systémů v aktuálním tržním prostředí. V praktické části je analýze podstoupen konkrétní podnik a to s využitím vybraných analytických metod. V poslední části práce jsou na základě provedené analýzy navrženy doporučení, které zvýší efektivnost výrobce radiolokačních systémů při realizaci veletrhu.
Application of marketing activities in order to improve efficiency of presentation of Radar systems producer at a fair
Keywords: fair; marketing; presentations; SWOT analysis; competitor analysis; veletrh; marketing; prezentace; SWOT analýza; analýza konkurence