Bakteriální infekce u polymorbidních pacientů - Galuščáková, Valerie (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce pojednává o zvýšeném riziku vzniku bakteriální infekce u polymorbidních pacientů. V experimentální části je popsána identifikace patogenního mikroorganismu s následným zjištěním citlivosti na antibiotika.
Bacterial infections in polymorbid internal medicine patients
Keywords: polymorbidita; bakteriální infekce; antibiotika; identifikace; citlivost; polymorbidity; bacterial infection; antibiotics; identification; sensitivity