Analýza manipulační techniky ve vybrané firmě - Merva, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na manipulační techniku na všech provozovnách společnosti Emerge a.s., které se dle daného projektu zabývají buď výrobou nebo poskytováním logistických služeb. Popisuje současný stav a navrhuje řešení pro úsporu nákladů.
Analysis of material handling equipment in a selected company
Keywords: manipulační technika; vysokozdvižný vozík; vícenáklady; handling equipment; forklift; extra costs