Finanční analýza podniku VECON, s. r. o. - Zachariášová, Alena (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku. Popisuje její úlohu, jsou v ní charakterizovány zdroje dat analýzy a metody finanční analýzy. Pozornost je věnována poměrovým ukazatelům a v závěrečné kapitole teoretické části jsou rozebrány příčiny neobjektivnosti finanční analýzy. V druhé části práce je provedena finanční analýza na datech konkrétního podniku.
Financial analysis of the company VECON, s. r. o.
Keywords: Finanční analýza; poměrové ukazatele; likvidita; rentabilita; Zadluženost; aktivita; Cash flow; rozvaha